15-03-11

Mia!

Onlangs hoorde één van de leden van Rejoice op de radio dat MNM een wedstrijd uitschreef:

het liedje "Mia" van Gorki bestaat 20 jaar en iedereen mocht een cover insturen.

De beste komt samen met Luc De Vos op het podium op 25 maart.

Rejoice was juist op koorweekeinde en ze stuurden dus een mail. Maandagmiddag om 12u kregen ze te horen dat ze mochten meedoen. Maar.... DE COVER MOEST NOG DEZELFDE WEEK BINNEN ZIJN!

Enkelen gingen daarom dadelijk aan de slag en maakten een a capella versie, deze versie was na 3 uur klaar en na nog een uurtje opname werk, ingeblikt om op te sturen.  Een regelrechte stunt maar toch waren ze niet helemaal tevreden met het resultaat. Na een avondje hard werken en opnieuw opnemen was het resultaat merkelijk beter.

Niet helemaal afgewerkt maar toch toonbaar: klik op het bestand om te luisteren!

De enthousiaste Rejoicers

 

UPDATE: dinsdag 14 maart telefoon van MNM

we zijn bij de laatste ronde van vier kandidaten en mogen op donderdag 24 maart om 7u in de ochtend op de VRT gaan opnemen. Vanaf dan zal de luisteraar beslissen wie de volgende dag (weer zo vroeg... geeuw....) samen met Gorki zélf opnieuw mag gaan opnemen!

Spannend!

Omdat het jeugdkoor Rejoice geselecteerd is voor de laatste ronde van de coverwedstrijd rond 'Mia' en omdat ze het al zover brachten! En omdat Rejoice nauw verbonden is met de goednieuwskrant, laat ons zeggen dat het ons huisorkest is.

 

 

Daarom:

 allemaal luisteren naar MNM donderdag 24 maart en massaal stemmen op Rejoice! Zodat ze vrijdag 25 maart samen met Gorki 'Mia' mogen opnemen.

17:32 Gepost door De Redactie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.