22-02-11

Decoreer je plafond

De wetenschap is al lang op zoek naar de kunst om de zwaartekracht op te heffen. Dit zou voor een waaier aan mogelijkheden bieden, denk maar eens aan het file probleem als we allemaal konden vliegen of in ufo's naar ons werk kunnen gaan. De eerste practische mogelijkheid is nu reeds mogelijk. De Sky Planter hangt onze planten op zijn kop, zodat het makkelijker is om kruiden te gebruiken terwijl we koken en we onze living op een originele manier kunnen decoreren zonder dat we vloer of muurruimte innemen.

Hangchair.jpg

Onze plafond hangt er meestal een beetje kaal bij. Het wordt nu bijna alleen gebruikt voor de verlichting, eventueel hangt er ook wel een originele lees of tvzetel aan, maar plantjes hebben er nog geen plaats. Daar komt nu verandering in. De potjes hebben een vernuft watersysteem, ook de grond valt niet op je vloer of in je kookpotten. Alles blijft netjes op zijn plaats en de plantjes geven een mooie kleur aan de witte ruimte onder het plafond.

phpThumb_generated_thumbnailjpg.jpg

Planten hebben reeds lang bewezen dat ze het leefmilieu van de mensen verbeteren, zowel de mentale als fysieke gezondheid. In een werkplaats is er soms een gebrek aan plaats, dit onderste boven systeem zou daar een leuke oplossing voor zijn. Ook krijgen de planten hierdoor een zeer originele vorm. Zij groeien op een andere manier dan de plantjes in conventionele potjes. De scheuten richten zich naar boven, zodat de kamerplant die u gewoon bent, een totaal andere vorm krijgt. Dit potje is te koop op deze site.

luchtplant.jpg.h380.jpg.568.jpg

Er zijn nog andere decoratie oplossingen om ten volle je plafond te gebruiken. In kleine ruimtes met hoge plafonds, zoals gerestaureerde oude herenhuizen ingedeeld in studio's, is dit een mooie oplossing.

Modern-exotic-Interior-of-Mandarin-Oriental-Hotel-Lobby-room.jpg

18:49 Gepost door De Redactie in besparen, gezondheid | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.