25-01-11

Victoria's geheim is een glimlach

Heidi Klum is een wereldfenomeen. Ze is niet alleen mooi, vriendelijk spontaan en moeder van 4 kinderen, ze is ook een bezige bij op professioneel vlak. Na haar carriere bij Victoria's Secret waar ze hard voor gevochten heeft, twee mislukte huwelijken en een schitterend, een modelijn van haar hand en haar laatste tv-show "Project Runway" is ze aan een andere uitdaging begonnen.


Heidi Klum's nieuwste TV show gaat over kinderen die uiterst grappig zijn. Het Duitse supermodel zegt dat niet alleen de kinderen zich amuseren maar zij vooral gelukkig is omdat ze nu eens echt de clown mag uithangen. De eerste aflevering opent met Heidi Klum die binnen komt in een studio vol kinderen, met een rode neus op haar neus. "Seriously Funny Kids" gaat over spontane eerlijke en grappige antwoorden van kleine kinderen op grote mensen-vragen. Klum is 37 en heeft zelf 4 kinderen en getrouwd met de zanger Seal, amuseert zich te pletter met de opnames van haar nieuwe Tv show. "En daar gaat het over in het leven" zegt de slimme en mooie blonde fraulein. 

De nieuwe serie begint op de Amerikaanse televisie op 1 februari. Na haar contract met Victoria's secret, dat in september afliep, zocht ze een nieuwe uitdaging.
"TV werk is ontspannend, ik heb nog veel tijd over en daarom dacht ik om mode te ontwerpen voor moeders, liever gezegd, voor moeders in spe. Ook het project runway wil ik blijven doen, dat is zo inspirerend. In die serie leer ik zowel van de ontwerpers als zij van mij, de interactie is enorm, en het is ook erg emotioneel soms, zonder dat we verglijden in de realityshows die onze televisie overspoelen met ...nou ja, met minder interessante dingen in het leven."

15:02 Gepost door De Redactie in samenleving, werken | Permalink | Commentaren (0) | Tags: heidi klum, gekke kinderen, catwalk |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.