16-01-11

Beleggerscompetitie

Vorige maandag om 9u00 startte de derde Belgische editie van NYSE Liffe’s beurscompetitie « Investexpert ». Voor de allereerste keer werd de competitie simultaan ook in Frankrijk georganiseerd.

Van 10 januari tot en met 18 februari kunnen individuele beleggers gratis inschrijven en deelnemen aan deze competitie via www.investexpert.be
Door een virtueel bedrag van € 100.0000 te beleggen in Belgische, Franse en Nederlandse aandelen en opties streven de deelnemers naar een zo hoog mogelijk rendement in 6 weken.

De eindwinnaar zal niet enkel de titel ‘Investexpert 2011’ dragen, maar ontvangt tevens een plasma televisie ter waarde van € 1500.  De 10 best gerangschikte deelnemers, evenals de best scorende belegger per spelweek, ontvangen één van de prachtige prijzen.

“Deze competitie kadert binnen het geheel aan educatieve inspanningen van NYSE Liffe naar individuele beleggers toe. Omdat het spel toelaat niet enkel in aandelen maar ook in opties te handelen, is Investexpert de ideale handelsimulatie zowel voor beginnende als voor ervaren beleggers om te leren hoe opties een verrijking kunnen zijn voor een beleggingsportefeuille”, zegt Alan van Griethuysen, Executief Directeur van NYSE Liffe.

“Het virtuele handelsplatform Investexpert is een bijkomende tool, naast ons e-learning aanbod, onze aanwezigheid op alle belangrijke beleggersbeurzen in België en de educatieve lezingen die we in het hele land organiseren”, vult Vincent Van Dessel, CEO van NYSE Euronext Brussels aan.

De beurscompetitie Investexpert wordt georganiseerd door NYSE Liffe, de prijzen van de Belgische competitie worden geschonken door KBC Securities Bolero.

23:04 Gepost door De Redactie in besparen, financieel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.