12-01-11

Belgische hoop

Voor eerst willen we ons deelnemen meedelen aan de heer Vande Lanotte voor het verlies van zijn moeder. Zelfs in deze moeilijke tijd, heeft hij steeds verder gewerkt en de moeilijkheden van het land langs alle kanten bekeken.

Op sommige momenten zijn er belangrijker dingen in het leven dan vechtende politici voor hun stoeltje in de wetstraat. Misschien zijn de heren hierdoor tot inzicht gekomen.

Vande Lanotte zal de onderhandelingen verder zetten met de hulp, eindelijk, van Di Rupo en De Wever. Hoe het drietal dit zal invullen is nog niet bekend. Er werd ook aan de alarmbel getrokken door de economen en de financiele wereld van ons land, de speculanten hadden ons land in hun vizier. Het verschil tussen de staatsobligaties van Duitsland en Belgie kwamen in een rode alarmfase. Dit is nu weer weggevallen.

Als de heren politici, allemaal, nu eens even hun eigen opzij zetten en zouden werken aan wat ze moeten werken, kunnen we misschien tot een regering komen. Willen of niet, dat is nu eenmaal nodig.

De commentaren zijn gesloten.