09-01-11

Investeren in waarden

Bond zonder Naam wenst van harte dat je dit jaar écht rijk mag worden. Daartoe zullen wij ons steentje bijdragen. Op 18 januari 2011 brengen wij immers de 'BEL 10', de 10 BELangrijkste waarden van Vlaanderen, naar de beurs van Brussel onder het thema: Word écht rijk!

Als je 't beste van jezelf geeft, geef je genoeg.
Met een percentage zelfdodingen en depressies dat België helaas in de wereldtop plaatst, weet Bond zonder Naam zich uitgedaagd om een concreet proces op te zetten dat het duurzaam geluk van mensen wil verhogen. 

Met onze Nationale Waardepeiling vroegen we aan mensen wat ze zélf belangrijk vinden. Meer dan 10.000 mensen kozen voor eerlijkheid, vriendschap, respect, geweldloosheid, zorg voor de komende generatie,...  Mensen weten wel degelijk wat écht belangrijk is.
Bond zonder Naam wil de komende 5 jaar samen met jou investeren in de waardetop-10. Om te beginnen brengen we ze naar de beurs, omdat we geloven dat het Bruto Nationaal Geluk alles te maken heeft met het 'leven van waarden' en wel in álle segmenten van de samenleving.  BZN wil versterken wat mensen écht en duurzaam gelukkig maakt. Elk jaar maken we werk van 1 waarde uit onze BEL 10.

Want ondanks onzekerheid en crisis kent ook onze tijd zijn stille, anonieme helden. Het zijn mensen die zich niet laten leiden door eigen gewin, maar zich inzetten voor de wereld rondom hen. Mensen zoals jij. Met hen willen we vandaag het verschil maken.

Als je de krachten bundelt, bereik je meer.
Bond zonder Naam zit op de eerste rij als waarden in beweging komen. Jouw steun is daarom meer dan een hart onder de riem. Je zorgt mee dat we kunnen werken aan maatschappelijke hoop, zodat we dingen als materialisme, onzekerheid over de toekomst en agressie - die vandaag scheef gegroeid zijn - terug kunnen ombuigen naar eerlijkheid, respect en vriendschap.

Met jouw steun krijgen wij ook jouw vertrouwen.
Jouw steun is een bemoedigend signaal voor onze maatschappelijke initiatieven. Weet dat voor een gift van € 40* of meer je een fiscaal attest ontvangt waarmee je  45% van jouw gift kan aftrekken van de  belastingen.

Met je gift investeer je in een gelukkiger Vlaanderen. Rendement gegarandeerd!

Patrick Hanjoul,
Een dankbare directeur

* Het Ministerie van Financiën heeft beslist om met ingang van 1 januari 2011 het minimumbedrag van giften op jaarbasis op te trekken naar € 40 om in aanmerking te komen voor fiscale aftrekbaarheid.

11:50 Gepost door De Redactie in financieel, samenleving | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.