13-12-10

Kerst in aantochtIn de BZN Boetiek vind je alles van tafeldecoratie tot leuke attenties. Aan grote en kleine prijzen. Laat je inspireren door de voorbeelden uit onze collectie: rode tafelkaarsen, kalender en agenda 2011, spreukenpochette, wenskaarten, gastendoekje, schort, noem maar op.

Elk BZN product heeft haar positieve boodschap om te zeggen dat je iemand graag ziet kerstdecoratie 1.jpgen waardeert. Want zijn we daar niet allemaal een beetje naar op zoek? Inspirerende energie om positief in het leven te staan. Elke dag opnieuw.

Anderen gelukkig maken, maakt je gelukkig.
Met je aankoop maak je niet alleen je eigen familie- en vriendenkring gelukkig; je koopt ook een beetje geluk voor mensen die er nood aan hebben: een alleenstaande moeder met haar 2 kinderen, een peuter op wie bruut geweld wordt gepleegd, een tienermeisje dat haar eerste kind verwacht. En ga zo maar door.

Onze initiatieven reiken deze mensen een hand. Niet alleen met Kerstmis, maar een heel jaar door. Want ook zij hebben het nodig, nog meer dan anderen, om positief in het leven te staan. Koop een BZN geschenk en breng wat geluk in de wereld. Je zal het verschil merken.

19:52 Gepost door De Redactie in kerst | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.