28-11-10

Magische kerst

Voor een kerstmarkt moet u niet altijd naar het buitenland. In België is er de jaarlijkse kersthappening in Brugge, een magisch kerstmoment in het feeërieke Oud Sint-Jan. De beurs voor liefhebbers van kerstsfeer en decoratie.


Fleur Creatief Kersthappening : 'Magical Christmas moments'
Site Oud Sint-Jan - Brugge (België)
van donderdag 25 november tot en met donderdag 2 december 2010

DE KERSTHAPPENING in Brugge is dé beurs voor liefhebbers van kerstsfeer, decoratie en bloemen. Dagelijks doorlopend demonstraties bloemschikken. Talrijke exposanten tonen u de mooiste feestideeën.
Kuieren langs de sfeervolste stands met hebbedingetjes voor de kerst en het interieur. Je geniet van de mooist gedekte tafels, de meest inspirerende feestdecors en de prachtigste kerstbomen, terwijl bloembinders pareltjes van vakmanschap tonen. Alle creaties worden gebracht door gekende toparrangeurs en decorateurs zoals Stef Adriaenssens, Geert Pattyn, Jan De Ridder, Ivan Poelman, Moniek Vanden Berghe, Kristof Dewaele, Nadine Van Acker, Stijn Cuvelier, Ons Atelier en vele anderen. Maar de Kersthappening is nog veel meer… magical moments aan u om ze te ontdekken...
Hoe je zelf te werk gaat, leer je tijdens de verschillende demonstraties. Tafelstukjes, guirlandes, kerstballen, hangers en kransen; ze liggen alle binnen bereik. De demonstraties zijn doorlopend en vrij toegankelijk.

PRAKTISCHE INFO :
Openingsuren : donderdag 25 november tot en met donderdag 2 december 2010 - van 10 tot 18 u
Adres : Site 'Oud Sint Jan', Mariastraat 38, 8000 Brugge Centrum (B)
Tickets : € 12 aan kassa, € 11 in voorverkoop, kinderen tot 12 jaar gratis, groepstarieven op aanvraag
Info : +32 (0)14-28 60 80 begin_of_the_skype_highlighting              +32 (0)14-28 60 80      end_of_the_skype_highlighting - www.happenings.be - info@happenings.be

10:31 Gepost door De Redactie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.