27-11-10

Nieuwe look

media_xl_3955433.jpg

Nieuwe look, nieuwe ideeën?

Het strakke strikje en het stijfgesteven gestreken hemdje is vervangen door een losse rolkraag, dit met een gekleede muisgrijze vest op een los flanerende broek. Het geeft aan Di Rupo dadelijk een ander imago. Hoe dit imago zich vertaalt naar de crisis toe, zal de volgende dagen blijken. Vande Lanotte begint met het spreekuur met de Waalse en Brusselse partijen.

k woon en werk in hartje Antwerpen, vlak aan de Waterwerken. Ik kom oorspronkelijk van Bazel in Oost-Vlaanderen, maar dat hoor je enkel nog wanneer ik m’n stemmetje “Maria” bovenhaal. Ik ga graag op stap met de andere Musketiers naar de Dageraadplaats of ‘t Zuid; wij hebben een eigen Reality Distortion Field, waarvan ik de xml onderhoud.

Sinds ik als kleine garnaal een fotocamera kreeg om Griekenland te documenteren, maak ik vaak foto’s. Ik was als kind de clown van de klas, wat ik door probeer te trekken naar Twitter, YouTube en Facebook.

Ik heb een eigen zaak, die Swörl heet. Swörl maakt vooral flash games, 3D animaties en websites.

Als ik ooit een win-de-lotto-festival zou organiseren, dan komen zeker Daan, Eels, Maroon 5, Bart Peeters, Cake, Antony and the Johnsons; we vragen een minuut stilte voor Nick Drake, Nina Simone en Jeff Buckley. Ik las als kind veel Science Fiction (Asimov, Alistair Reynolds) en humor (Douglas Adams, Douglas Adams), ik ga al 3 jaar opnieuw meer lezen. Er worden wel nog massa’s film en serie versleten, waarbij me direct Seinfeld, Carnivale, Six Feet Under en The Office te binnen schieten.

14:12 Gepost door De Redactie in actualiteit, belgische politiek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.